Стелаж кондитерський пересувний — вид нейтрального обладнання, що часто використовується на професійній кухні кафе, бару, ресторану, а також на складі для зберігання і транспортування готової продукції та напівфабрикатів. Усі стелажі категорії виготовляються з якісної неіржавкої сталі, яка відповідає всім сучасним стандартам України. Кількість рівнів — 12 шт. Предназначен под противни GN 2/1. Колеса оцинковані з гальмами.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | ТЕХПРОМ |
Тип столу | Пристінний |
Матеріал стільниці | Нержавіюча сталь |
Допустиме рівномірне розподілене навантаження на стільницю | 50 кг |
Країна виробник | Україна |
Особливості | Можливість регулювання по висоті опор |
Тип полиці | Решітчаста |
Конструкція столу | Суцільнозварна |
Матеріал каркаса столу | Нержавіюча сталь |
Призначення | Багатофункціональний |
Тип меблів | стелаж |
Габаритні розміри | |
Довжина | 530 мм |
Висота | 1800 мм |
Ширина | 650 мм |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Тип | Стелажі |
Вид | Нейтральне обладнання |
Комплект | Стелажі кондитерські пересувні |
Стан | Нове |
Габарити | 530 х 650 х 1800 (мм) |
Тип установки | Підлоговий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 8 870 ₴