Стелаж кондитерський пересувний — вид нейтрального обладнання, що часто використовується на професійній кухні кафе, бару, ресторану, а також на складі для зберігання і транспортування готової продукції та напівфабрикатів. Усі стелажі категорії виготовляються з якісної неіржавкої сталі, яка відповідає всім сучасним стандартам України МінЗдрава та СЕС.
Виконування ЕТАЛОН — всі деталі виготовлені з неіржавкої сталі.
Особливості:
- труба каркаса розміром 30 х 30 (мм);
- стандартна товщина металу каркаса — 1 (мм);
- можливість регулювання ніжок до +25 (мм);
- можливість встановлювати на нерівній поверхні;
- стандартна висота стелажа 1800 (мм), можливе виготовлення за індивідуальним розміром;
- встановлення стелажу на ніжки або колеса.
У нашому інтернет-магазині Ви можете купити стелажі будь-яких розмірів, типів і місій. Можливе виготовлення нестандартних розмірів та комплектацій.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал | Сталь |
Тип | Стелажі |
Вид | Нейтральне обладнання |
Комплект | Стелажі кондитерські пересувні |
Стан | Нове |
Габарити | 375 х 560 х 1800 (мм) |
виконання | ЕТАЛОН |
Тип установки | Підлоговий |
Мoдель | СТК-1 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 9 356 ₴